5 x Waarom wij aan Social Media doen

The Hearse & Limo Company is al jaren zeer actief op Social Media. Klanten en andere geïnteresseerden volgen ons dagelijks via Facebook, Instagram. En via aansprekende blogs vertellen we meer over ons bedrijf. Dat dit wordt gewaardeerd, zien we aan de cijfers en reacties. Maar liefst vijf en een half duizend mensen volgen ons bedrijf dagelijks. En dit aantal stijgt gestaag. Hier vijf redenen waarom we ervoor kiezen:

We delen kennis

Sinds de oprichting van The Hearse & Limo Company, inmiddels onderdeel van Derks Autogroep, deelt Marc van Ravensteijn graag zijn kennis over rouwauto’s en alles wat daarmee samenhangt. Hij stond aan de wieg van ontwikkelingen als de ‘Hearse-deck’ en zaken waarmee u als klant voordeel kunt doen, zoals de internationale beursreizen en fabrieksbezoeken.

Er valt wat te lachen

De uitvaartbranche is een serieuze. Men staat mensen bij tijdens moeilijke momenten. Dat betekent echter niet dat er geen humor leeft. Daarom tonen we via onze kanalen op Facebook en Instagram graag vermakelijks zoals bijzondere rouwauto’s uit binnen en buitenland. Herinnert u zich nog het bericht op Facebook over VACA, de Mexicaanse carrosseriebouwer die exceptionele auto’s bouwt?

Je volgt nationale en internationale ontwikkelingen in de branche

The Hearse & Limo Company bemoeit zich actief met de bouw en verbouw van auto’s die het verkoopt zodat u altijd de meest perfecte voor uw bedrijf rijdt. Daarom is het op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van rouwauto’s. Voorbeelden daarvan zijn die op het gebied van Green Hearses. Onder dit label voeren wij uitvaartvervoer op groengas en hybride modellen of zelfs volledig elektrische voertuigen.

Je leert ons kennen

Als mens doen we het liefst persoonlijk zaken met andere mensen en niet zozeer met anonieme bedrijven. Daarom zetten we onze medewerkers graag in de spotlight. Op die manier leren we elkaar kennen en dat schept, in combinatie met onze grote kennis & kunde, een hechte vertrouwensband. Een tevreden klant vertelt: ‘Marc heeft mij super goed geholpen, meegedacht en nauw gekeken naar mijn wensen. Het voelt erg vertrouwd. Tijdens onze gesprekken was het ook nog eens erg gezellig, door zijn ervaring weet Marc waar hij over praat. Ga zo door, ik kom zeker bij jou terug bij een volgende aankoop van een rouwauto.’ Het rapportcijfer van 9,5 spreekt boekdelen.

Je kunt je eigen bedrijf in de kijker spelen

Koopt u een auto bij The Hearse & Limo Company, dan profiteert u mee van onze activiteiten op Social Media. We leggen de levering van uw voertuig graag vast op foto en plaatsen deze op onze Facebookpagina. Glanzende auto, grote glimlach: de vele reacties zijn hartverwarmend. En dit levert uw eigen bedrijf bovendien extra gratis exposure en naamsbekendheid op. Een mooie wisselwerking bij het zaken doen!

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts