Het is weer tijd om elkaar te ontmoeten

Voordat we met Corona geconfronteerd werden ontmoetten we geregeld onze klanten en branchegenoten. Dat vinden wij leuk en zo komen we te weten wat er speelt en wat de behoeften zijn. Daar sluiten wij onze voertuigen op aan.

Zo waren wij al voor de eerste lockdown gestart met de ontwikkeling van nieuwe type rouwwagens, die nog beter aansluiten bij de wensen van onze klanten. Tijdens de lockdown hebben we doorgepakt en deze nieuwe lijn van stijlvolle rouwwagens gerealiseerd.

Nu, in de nasleep van de tweede lockdown, volgen de versoepelingen elkaar op. De wereld gaat steeds meer open en dat doet ons goed. Wij kijken ernaar uit om u weer te ontmoeten, om te horen hoe het met u gaat en om samen een goede tijd te hebben. Tegelijkertijd kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om u onze nieuwe lijn Mercedes-Benz voertuigen te tonen. Onze Glaswagens 213, Indus Eneexis en Indus Dueexis. We horen graag wat u ervan vindt.

Bezoek ons tijdens het Funeral Fair Festival op 10 en 11 juli in Appeltern of kom een kijkje nemen in onze showroom in Uden. U bent van harte welkom. Het is weer tijd om elkaar te ontmoeten!

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts