De Ras en Derks Uitvaartmobiliteit samen

Samen nog sterker

Wij willen u graag informeren over de verdergaande samenwerking tussen het Belgische bedrijf De Ras en het Nederlandse bedrijf The Hearse & Limo Company. Een samenwerking waar u als uitvaartondernemer volop van zult gaan profiteren. Hierdoor kan u namelijk een veel breder palet van voertuigen worden aangeboden en zijn met deze samenwerking alle facetten van mobiliteit gebundeld. Korte communicatielijnen, een ruim occasionaanbod en ombouw- en inrichtingsmogelijkheden in eigen huis. Voorheen was er altijd al een goede samenwerking tussen beide bedrijven, aangezien beiden actief het topmerk Indus vertegenwoordigen. Met de introductie van de nieuwste types in de Indus-lijn wordt dit verder verstevigd.

Waar De Ras tevens sterk is in de merken Pilato en Federal Coaches vult The Hearse & Limo Company dit aan met de voertuigen van Superior coaches, een groot aanbod in occasions, zowel in staatsie- als in overbrengvoertuigen, en een eigen werkplaats waar voertuigen naar klantwens worden ingericht.

Kortom: Nog meer persoonlijke, efficiënte én zorgeloze mobiliteit.

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts