Duurzame uitvaartmobiliteit

De oplossing voor duurzame uitvaartmobiliteit is 100% elektrisch rijden of alternatieven hierop. De uitvaartbranche kan vooroplopen in deze transitie, omdat de actieradius en het laadvermogen met name bij staatsievervoer geen grote issues zijn. Derks Uitvaartmobiliteit zet vol in om de transitie naar zero emissie samen met haar klanten waar te maken.

Elektrisch en Hybride

Het is al mogelijk om 100% elektrisch te rijden, voor zowel staatsievervoer als voor overbrengvoertuigen. Voor staatsievervoer bieden wij de volledig elektrische Indus INNOVé aan. En sinds dit jaar zijn al onze Mercedes-Benz E-klasse modellen er als een plug-in hybride versie. Voor rouwtransport zetten wij ook al 100% elektrische modellen in, zoals de Mercedes-Benz eVito, eV-klasse en de Peugeot e-Expert.

Leaseoplossing

En als 100% elektrisch rijden vandaag nog niet de oplossing is voor u, dan helpen wij u graag met leaseoplossingen op maat, zodat we in gezamenlijkheid de transitie naar zero emissie soepel laten verlopen.

Alles onder één dak

Wij hebben alles in huis, alles onder één dak. U kunt naast het kopen of leasen van duurzame begrafenisvoertuigen ook gewoon bij ons terecht voor traditionele voertuigen en voor aanpassingen aan én onderhoud van uw voertuig. Bij onze nieuwe rouwvoertuigen bieden wij u de keuze tussen het laten ombouwen van een volledig nieuw óf jong gebruikt voertuig. En onze voorraad bestaat uit jong gebruikte rouwvoertuigen en occasions. Hierdoor hebben wij altijd het voertuig dat past bij uw behoefte. 

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts