Efficiënt Inrichten

Over Efficiënt Inrichten gesproken

Goed luisteren naar de eindgebruiker’. Dat is het geheim van de afdeling Speciaalbouw van Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company. Iedere keer weer nemen zij de uitdaging aan om te voldoen aan zelfs de meest bijzondere verbouwingswensen.

De eisen waaraan goed rouwvervoer moet voldoen – of het nu gaat om een staatsiewagen of een overbrengauto – veranderen. Ondernemers in de uitvaartwereld passen zich aan aan hun klanten en zodoende moet ook het vervoer zo flexibel mogelijk worden ingericht. Directeur Ruud Derks vertelt: “Het aanpassen van rouwvervoer kent zo z’n uitdagingen. Wij schrikken niet van bijzondere opdrachten omdat we al veel met succes hebben ingevuld. Bij ons valt te kiezen uit een aantal basiselementen waarop wij vervolgens onze creativiteit loslaten. En bestaat een bepaald element nog niet? Dan ontwikkelen we dat zelf.”

Dialoog met klant

Omdat er steeds minder sprake is van standaardmaten en uitvoeringen, speelt men daar bij Derks Uitvaartmobiliteit graag op in. Hoe men dat het liefst doet? “Door de dialoog met de klant aan te gaan,” legt Ruud Derks uit. “We zitten zelfs het liefst met de eindgebruiker aan tafel. Zij werken tenslotte dagelijks met de voertuigen en weten wat het meest efficiënt is.

Wensen omzetten

Aangezien er steeds vaker voor crematie in plaats van een begrafenis wordt gekozen, stijgt ook de vraag naar aangepast urnvervoer. Evenals de vraag naar handig vervoer van bijvoorbeeld obese-kisten voor zwaardere overledenen. Bij Derks Uitvaartmobiliteit worden alle wensen omgezet in oplossingen. “Als het gaat om urnen kunnen wij simpele klemmen leveren, maar ook prachtig gestoffeerde plateau’s met sfeervolle verlichting. In Amerika loopt men hierin voorop, daar putten wij volop inspiratie.”

Volledig multifunctioneel

Ook het buitenland heeft de innovatieve aanpak van Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company ontdekt. Ruud Derks vertelt: “We hebben klanten uit Afrika die heel andere toepassingen hebben voor hun rouwautos. Zij willen bijvoorbeeld  – nadat de kist is vervoerd – de vloer kunnen aanpassen tot een ruimte met zitplaatsen. Zodat rouwauto in feite zowel overbreng- als volgvervoer is en hierdoor volledig multifunctioneel is. Wij verzorgen dit project met liefde en zorgen ervoor dat het voertuig voldoet aan alle praktische en veiligheidseisen.”

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts