Indus Innové

“Niets in de wereld is zo krachtig als een idee waarvoor de tijd gekomen is” – Victor Hugo

Samen met onze technische mensen werken wij voortdurend aan nieuwe innovatieve oplossingen en modellen. Hybride en vol-elektrische voertuigen zijn daarbij zeer nabije toekomst. Daarom zijn we er trots u ons nieuwste, vol-elektrische, model, de Indus Innové te kunnen presenteren.

De eerste prototypes worden op dit moment nog getest, maar we verwachten eind 2020, begin 2021 met volledige productie van dit model te kunnen starten.

De basis van de Indus Innové is een Nissan Leaf, uitgevoerd met een 62 kWh E+-Accu waarmee de actieradius tussen de 300 en 350 km zal liggen.
Als begrafeniswagen wordt de Indus Innové uitgevoerd met een achterklep en een 100% composiet, lichtgewicht body.  Het voertuig wordt uitgevoerd met kleine zijdeuren met daarachter opbergruimtes en een uitschuifbare kistvloer. Optioneel kan het voertuig uitgevoerd worden met elektrische gordijnen, decorbeplating en bloemenrekken.

De verkoop van de Indus Innové in Europa zal verzorgd worden door  Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company.
Mocht uw interesse in de Indus Innové gewekt zijn, neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.

 Altijd in stijl, ook elektrisch. Daarom Derks

 

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts