Maatwerkproducten

Als een maatpak

Gekke vragen? Die bestaan niet!  Met 25 jaar bedrijfswagen-ervaring draait de afdeling Speciaalbouw van Derks Uitvaartmobiliteit de hand niet om voor maatwerk als het gaat om aangepast rouwvervoer. Met de klant meedenken zit hen in het bloed.

Met hun dikke projectportfolio als het gaat om speciaalbouw krijg je de monteurs van Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company niet gauw gek. Door de jaren heen bouwden en verbouwden zij al de meest bijzondere bedrijfswagens-inrichtingen. Van uiterst efficiënt ingerichte koelwagens tot bijzonder, aangepast vervoer voor lichamelijk gehandicapten. De rouwvoertuigen vormen een aparte tak van sport. In deze bijzondere branche is maatwerk de standaard. Speciale dubbele vloeren, extra opbergruimte, flexibele stoelopstelling: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Voor het kleinere budget

Omdat ook de uitvaartbranche in beweging is, beweegt men bij Derks flexibel mee. Directeur Ruud Derks vertelt: “Er worden steeds meer kleinere bedrijven en ZZP’ers actief op de uitvaartmarkt. Hierdoor kregen wij met name vanuit België regelmatig de vraag om maatwerk voor het kleinere budget. Onze afdeling Speciaalbouw heeft hiervoor een aantal mooie producten ontwikkeld, die we nu standaard in ons aanbod hebben opgenomen. Het is fijn om ook kleine zelfstandigen dit maatwerk te kunnen aanbieden.”

Twee rechterhanden

Ook bestaande occasions – van alle merken – kunnen ‘verbouwd’ worden tot ze helemaal voldoen aan de wensen van de uitvaartondernemer. De afdeling Speciaalbouw van Derks werd een paar jaar geleden aangepast en uitgebreid zodat alle facetten van deze discipline nog vlotter en efficiënter bedreven kunnen worden. Ruud: “In onze nieuwe werkplaats is het olie & vet bijvoorbeeld helemaal gescheiden van het hout & de stoffeerderij. Op die manier kunnen al onze monteurs, ‘onze mensen met twee rechterhanden’ altijd netjes werken.

Vlot weer op pad

De uiterst professionele manier van werken zorgde ervoor dat Derks Uitvaartmobiliteit – The Hearse & Limo Company zich in de kijker speelde bij de grote uitvaartondernemingen. Zo ver- en ontzorgt Derks bijvoorbeeld het volledige wagenpark van Dela. “Met de opening van onze nieuwbouw eind vorig jaar kunnen wij hen nog beter van dienst zijn,” vertelt Ruud Derks. “Zo is er nu een mooie wachtruimte met een lekker bakje koffie en gratis Wifi zodat men desgewenst door kan met het werk en fris weer op pad kan.”

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts