Tesla Hearse 3

Derks Uitvaartmobiliteit heeft de Tesla Model 3 omgebouwd tot de Tesla Hearse 3, waarmee wij ons aanbod van 100% elektrisch staatsievervoer uitbreiden.

Met dit 100% elektrisch staatsievoertuig kunnen nabestaanden op een duurzame, geruisloze manier afscheid nemen van hun dierbare.

Tesla Hearse 3 gaat binnenkort rijden

Vervoerders Correct Monnereau, Straver Mobility en Van der Lans & Busscher zijn vroeg in het project ingestapt. Nog voor het einde van dit jaar zetten zij meerdere Tesla Hearse 3’s in, om te voldoen aan de vraag naar duurzaam uitvaartvervoer. Dit zijn belangrijke stappen in de transitie naar zero emissie in de uitvaartbranche.

Productielijn Tesla Hearse 3 

Geruisloos 100% elektrisch rouwvervoer is nog steeds zeldzaam in Nederland, terwijl het al duidelijk is dat dit de toekomst heeft. Maar nu gaat het snel. Tegelijk met de bouw van het prototype is ook de productielijn opgetuigd, waarmee de Tesla Hearse 3 nu in serie gebouwd kan worden. Vervoerders Correct Monnereau, Straver Mobility en Van der Lans & Busscher hebben de eerste orders geplaatst.

Transitie naar zero emissie

Derks Uitvaartmobiliteit zet er de komende jaren vol op in om de transitie naar zero emissie samen met haar klanten waar te maken. De oplossing voor duurzame uitvaartmobiliteit is namelijk 100% elektrisch. Eerder dit jaar introduceerde Derks Uitvaartmobiliteit al de elektrische Indus Innové; staatsievervoer op basis van de elektrische Nissan Leaf. En elektrische overbrengvoertuigen kunnen al door hen omgebouwd worden op basis van Mercedes-Benz eVito, EQV en de Peugeot e-Expert.

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts