De drie smaken bij Derks Uitvaartmobiliteit

 

Als het gaat over de aanschaf van een rouwvoertuig biedt Derks Uitvaartmobiliteit u meerdere smaken. 

U kunt onze unieke Mercedes-Benz modellen geheel naar eigen wens samenstellen. Tijdens het samenstellen kunt u kiezen voor een nieuw of voor een (jong) gebruikt voertuig. Zo kunt u met elk budget bij ons terecht, ook voor maatwerk. Deze ‘samengestelde’ voertuigen gaan altijd op bestelling. Uiteraard is er de mogelijkheid om eerst meerdere volwaardige rouwwagens te bezichtigen in onze showroom.

De demonstratie rouwvoertuigen die wij in onze showroom hebben staan, bieden wij uiteraard ook direct te koop aan. Hiertussen zitten de Indus Eneexis, Indus Dueexis, Landau en Glaswagens, zowel in 3-deurs als 5-deurs uitvoering. Dit zijn allemaal rouwvoertuigen die in nauwe samenwerking met onze klanten zijn ontwikkeld. Het voordeel van deze voertuigen is dat zij direct leverbaar zijn. Mocht een model even niet beschikbaar zijn, dan hebben we deze zeker in lopende productie.

Als derde smaak bieden wij u verschillende occasions. Dit aanbod bestaat uit verschillende merken en modellen en zijn te bezichtigen bij ons in Uden. Ook deze zijn per direct leverbaar.

Altijd in stijl. Daarom Derks

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts