Uitvaartmobiliteit zonder zorgen

Uitvaartmobiliteit zonder zorgen. Dat is waar wij voor gaan bij Derks Uitvaartmobiliteit.

Wij helpen u graag met het oplossen van al uw mobiliteitsvraagstukken, daarom vindt u bij ons alles onder één dak.
Wij hebben verschillende merken en modellen rouwwagens en overbrengvoertuigen. Door dit brede assortiment aan nieuwe en (jong) gebruikte voertuigen kunnen wij u bieden waar u naar zoekt. En elk voertuig kunt u bij ons kopen, leasen of financieren. Wij informeren u met plezier over de mogelijkheden.

Ook denken we graag met u mee om uw wensen zo optimaal mogelijk uit te werken. Wij hebben 30 jaar ervaring in het aanpassen, in- en ombouwen van allerhande voertuigen. Door ons vakmanschap is elke wens te realiseren.

Derks Uitvaartmobiliteit beschikt over eigen werkplaatsen waar alle voertuigen terecht kunnen. Onze gediplomeerde medewerkers hebben ieder hun eigen specialisme en samen vormen zij een goed op elkaar ingespeeld team om u veilig en verzorgd op de weg te houden. Zij kunnen dan ook onderhoud, reparatie en de APK voor u verzorgen. In combinatie met passend vervangend vervoer of onze haal- en brengservice houden wij u altijd mobiel.

Met al deze specialiteiten gebundeld onder één dak is Derks Uitvaartmobiliteit graag uw partner in uitvaartmobiliteit.

Altijd in stijl. Daarom Derks

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts