Uitvaart zonder uitlaat

VTU Uitvaart Vakbeurs

Op 28, 29 en 30 september 2022 staan wij op de VTU Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem. Wij hopen u te zien op onze stand I108 en maak kans op een geweldig testrit-arrangement met een 100% elektrisch rouwvoertuig!

Op de beurs tonen wij twee geruisloze, 100% elektrische rouwvoertuigen, die wat betreft investering gelijk zijn aan nieuwe voertuigen die op fossiele brandstof rijden, de Tesla Hearse 3 en de Indus Innové. Met deze voertuigen zetten wij een belangrijke stap in de transitie naar zero emissie in de uitvaartbranche.

Tesla Hearse 3

Derks Uitvaartmobiliteit heeft de Tesla Model 3 omgebouwd tot de Tesla Hearse 3, waarmee wij ons aanbod van 100% elektrisch staatsievervoer uitbreiden. Tegelijk met de bouw van het prototype is ook de productielijn opgetuigd, waarmee de Tesla Hearse 3 nu in serie gebouwd wordt. Vervoerders Correct Monnereau, Straver Mobility en Van der Lans & Busscher gaan nog dit jaar met de Tesla Hearse 3 rijden.

Indus Innové

Eerder dit jaar introduceerde Derks Uitvaartmobiliteit al de elektrische Indus Innové; staatsievervoer op basis van de elektrische Nissan Leaf. Ook met dit rouwvoertuig kunnen nabestaanden op een duurzame, geruisloze manier afscheid nemen van hun dierbare.

Overige ontwikkelingen

Onze lijn rouwvoertuigen op basis van de Mercedes-Benz E-klasse tonen wij niet op de beurs. Toch staan de ontwikkelingen ook hier niet stil. Wij bieden ook deze rouwwagens aan in een plug-in hybride versie. En voor rouwtransport zetten wij ook al 100% elektrische modellen in, zoals de Mercedes-Benz eVito, EQV en de Peugeot e-Expert.

Traditioneel aanbod rouw- en overbrengvoertuigen

Mocht de stap naar elektrisch rijden te vroeg komen voor u, dan hebben wij ook uiteraard nog ons traditionele aanbod van voertuigen, zowel nieuw als (jong) gebruikt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van kopen, leasen, aanpassen, ombouwen en onderhoud van uitvaartvoertuigen bij Derks uitvaartmobiliteit.

Wij hopen u te zien én te spreken op stand I108.

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts