Veelzijdige partner gewenst

Hoe mooi, langgerekt, nuttig en stijlvol ze ook zijn, veel zelfstandige rouwondernemers willen hun werk niet constant letterlijk mee naar huis nemen. Parkeer een traditionele rouwauto voor je deur en iedereen wordt immers continue herinnert aan verdrietige momenten. Wat doe je dus, als je in de uitvaartbranche werkt en je de auto wél dagelijks rijdt? En bovendien op je kosten wilt letten? Juist ja: een multi-inzetbare, discrete overbrengwagen aanschaffen, zoals bijvoorbeeld de Lancia Voyager. Deze stijlvolle Italiaan staat immer in onopvallend kostuum voor je deur, incognito als gigantisch ruime overbrengauto, en keurige staatsiewagen in één. Want hij is gemakkelijk herkenbaar te maken met vinyl raampanelen, Landau-bars en vlaggen.

Discrete vermomming

Momenteel staan er twee gebruikte bij The Hearse & Limo Company te pronken. De donkergrijze Lancia Voyager uit bouwjaar 2013 (foto hierboven) kan zo doorgaan als familieauto en hoewel onder de kap een imposant 3,6 liter V6 ‘hart’ prijkt, drinkt hij matig: hij loopt op lpg. Hij is uitgerust met een automaat die helpt bij schokloos rijden en voor nog geen 300 euro per maand is hij ook te leasen. Ook een zwarte Chrysler Grand Voyager uit 2008 staat in de startblokken bij Marc van Ravensteijn (foto hieronder). Deze Italiaan in Amerikaanse vermomming is ook uitgerust als overbrengauto, drinkt lpg en is, zoals men van de Amerikanen gewend is, voorzien van alle gemakken zoals navigatiesysteem en climate control.

Nieuws uit de V.S

Dat de markt voor overbrengauto’s volop in beweging is, merkte Marc van Ravensteijn toen hij onlangs de uitvaartbeurs in de U.S.A. bezocht. Daar spotte hij de opvolger van de Voyager, de Chrysler Pacifica en de nieuwste Buick begrafenisauto. “The Hearse & Limo Company is van beide wagens leverancier,” legt Marc uit. “De Buick is achter de achteras ongeveer 25 centimeter verlengd, en ziet er verder uit als een begrafenisauto. Hij heeft zijn originele wielbasis dus wel gehouden maar heeft toch een vloerlengte van 2,30 meter. Ik vond vooral de afwerking prachtig; er is gewerkt met verschillende soorten vinyl en stof en dat zag er heel luxe en compleet uit. Wij kunnen deze Buick rijklaar leveren voor €83.000,- ex btw/ex bpm. De Chrysler Pacifica is niet verlengd waardoor de vloer korter is dan van de Buick. Daardoor is deze wagen, net als zijn voorganger, heel goed te gebruiken als multi inzetbare alleskunner. Je kiest tenslotte zelf of je hem laat opvallen als rouwauto of juist gebruikt als incognito overbrengauto.”

Bekijk aanbod

Stel uw eigen rouwvoertuig samen

Uw rouwwagen wordt pas echt functioneel wanneer deze is aangepast gericht op de specifieke activiteiten van uw uitvaartonderneming. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid uw eigen rouwvoertuig samen te stellen met de specificaties die het beste bij uw bedrijfsvoering passen.

Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Neem contact op met mij

  • Neem contact op met mij

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Productie in eigen regie
  • Reparatie en onderhoud in eigen werkplaats
  • Service, sales en lease door eigen experts